Colecția Legende, de ce?

Am pus ieri la precomandă un nou model, cel cu Rapid București.

Nu pot să zic că am ales cel mai bun moment pentru că nu este niciun eveniment important: X ani de la înființare, X ani de la Y performanță, lansarea unei cărti, etc. Nu, pur și simplu așa am simțit… iar facem ce ne taie capul.

Am gândit că toată treaba să se materializeze cândva într-o colecție. Deja avem începută colecția Olympic unde tematica este “momente memorabile ale sportivilor români la Jocurile Olimpice”. România a avut (și încă are) mari sportivi care nu au ajuns la Jocurile Olimpice, fie ca nu fac parte dintr-un sport olimpic sau România nu a fost reprezentată niciodată bine pe respectivul sport. Și apoi sunt cluburile sportive care nu au cum să ajungă la Jocuri… Cert e ca acei sportivi/cluburi merită și ei pagina lor de istorie, și implicit, merită un model de tricou pe care oamenii să-l poarte cu mândrie.

Chiar daca Rapid este un club iubit, chiar 50% din Bomb Brothers (unul dintre noi ăștia doi) ține cu Rapidul, vom face doar câteva tricouri, precomenzile plus cca 10 tricouri/per culoare, deci e ediție super limitată!

Precomenzile sunt în perioada 26-31 ianuarie, livrarea în 20-24 februarie și se pot face aici>>. Ca și până acum, la precomenzi oferim reducere de 20%!