Shipping/Return

Sipping

Before completing an order on the site, check all the shipping information.

All orders are shipped via door-to-door service:

  • Deliveries are done between 3-7 business days.
  • For pre-orders, the delivery period will be displayed on the product page.
  • There are no deliveries on Saturdays and Sundays.
  • Can not pay on delivery, only on order via Credit/Debit Card or PayPal.
  • Shipping cost is (VAT included): 3.00 €: Romania; 5.50 €: Bulgaria;  17.00 €: Austria, Germany, Italy, Slovakia, Hungary; 22.00 €: Belgium, Czech Republic, Croatia, Danemark, Estonia, France, Greece, Latvia, Lithuania, Luxembourg, Netherlands, Poland, United Kingdom, Slovenia, Spain; 30.00 €: Finland, Liechtenstein, Monaco, Portugal, San Marino, Sweden; 43.00 €: Ireland;  78.00 €: Switzerland;  84.00 €: Andorra, Bosnia and Herzegovina, Gibraltar, Malta, Republic of Cyprus, Serbia;  98.00 €: Norway, Turkey.

 

Warranty

14 zile de la cumpararea produsului – banii înapoi garantat, dacă produsul nu corespunde cerinţelor dvs.

 

Politica de Returnare a Produselor

Conform legislaţiei din România puteţi returna produsele cumpărate de pe www.bomb-brothers.com în termen de 14 zile calendaristice de la cumpărarea lor.

Conform intrării în vigoare a OUG nr. 34/2014, condiţiile de returnare a produselor în cele 14 zile calendaristice presupune completarea şi trimiterea unui formular de retragere, ce ne informează de decizia dumneavoastră de renunţare la cumpărarea produsului.
Mai multe informaţii şi formularul de retragere le găsiţi aici:

 

Ce trebuie să ştiţi:

Produsul trebuie returnat cu toate componentele, accesoriile şi documentele de care dispune şi cu care a fost expediat de magazinul nostru.
Deteriorarea produselor sau punerea intr-o stare de nevandabilitate duce la refuzarea returului. Costul de transport pentru returnarea produsului este suportat de către cumpărător.
În cazul în care returnarea se face din cauza unor defecte de fabricaţie sau deteriorări în timpul transportului vă rugăm să ne contactaţi în maxim 48 de ore de la primirea coletului.
În cazul în care aveţi nelămuriri sau întrebări, vă rugăm să ne contactați la: